Οι μαθητές θα πρέπει να λύνουν τα φύλλα εργασίας (μέχρι την ημερομηνία που αναγράφεται στο φύλλο εργασίας) και στη συνέχεια να τα αποστέλλουν με email, για διόρθωση, στο διδάσκοντα καθηγητή τουςΤα φύλλα εργασίας θα πρέπει να συμπληρώνονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, με τη βοήθεια του προγράμματος της Microsoft Word και στη συνέχεια να επισυνάπτονται στο ηλεκτρονικό μήνυμα προς την καθηγήτρια τους.

Email καθηγητριών Οικ. Οικονομίας:

Δέσποινα Παφίτη:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                          

Παναγιώτα Καραολή: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μελίτα Πάλεκ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..cy

Χρυστάλλα Καμπανέλλα:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βικτώρια Μιχαήλ:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φύλλα Εργασίας:

Εισαγωγή στη Διατροφή  (24/3/2020)
Λύσεις Φ.Ε. Εισαγωγή στη Διατροφή (5/4/2020)
Θερμιδική αξία θρεπτικών συστατικών - Βασικός μεταβολισμός (5/4/2020)
Λύσεις Φ.Ε. Θερμιδική αξία θρεπτικών συστατικών - Βασικός μεταβολισμός (13/4/2020)