Οι μαθητές B γυμνασίου καλούνται να ακολουθήσουν την πιo κάτω πορεία στο μάθημα της Φυσικής:

  1. Να διαβάσουν πρώτα τις σημειώσεις που τους δόθηκαν στο σχολείο για το Κεφ.3: Δυνάμεις και να επιλύσουν τις ασκήσεις του Κεφ.3: Δυνάμεις, που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του σχολείου.
  2. Να επικοινωνήσουν με τις καθηγήτριες Φυσικής για απορίες, διόρθωμα των ασκήσεων και ανατροφοδότηση.
  3. Να επαναλάβουν την ίδια πορεία για το Κεφ.1: Μετρήσεις/ Επιστημονική μέθοδος και για το Κεφ.2: Κινήσεις.

Τα email επικοινωνίας των καθηγητριών Φυσικής είναι:
Πάτσαλου Ζωή:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σάββα Δήμητρα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ματσούκη Δέσπω: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Αφού απαντηθούν οι επαναληπτικές ασκήσεις του Κεφ.2: Κινήσεις, μπορείτε να ελέγξετε τις γνώσεις σας επιλέγοντας τον πιο κάτω σύνδεσμο και συμπληρώνοντας το πιο κάτω QUIZ  (2ο κεφάλαιο Β Γυμνασίου)  https://physiquiz.gr/quiz/bquiz2/

Επαναληπτικές Ασκήσεις - Δυνάμεις
  (21/3/2020)
Επαναληπτικές Ασκήσεις Κεφ.1 - Επιστημονική Μέθοδος - Μετρήσεις  (23/3/2020)
Επαναληπτικές Ασκήσεις Κεφ. 2 - Κινήσεις (30/3/2020)