Τα παιδιά της Β και Γ Γυμνασίου μπορούν να στέλνουν το email τους στον κύριο Αντρέα Χριστοδούλου, καθηγητή Χημείας.  Μπορείτε να το στέλνετε με μήνυμα (SMS) στη τηλ. 99516241 ή μέσω διαδικτύου, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  Έτσι, μέσω του Office365, οι μαθητές θα έχουν και άλλο υλικό στη διάθεση τους. Ο πιο κάτω σύνδεσμος περιέχει υλικό το οποίο ετοίμασε ο κύριος Αντρέας Χριστοδούλου για το μάθημα της Χημείας για την Β και Γ Γυμνασίου.

http://andreasteacher.blogspot.com/


Η χημικός του σχολείου μας κυρία Γιαννούλα Σοφοκλέους Χρυσέλη παροτρύνει τους μαθητές της Β και Γ Γυμνασίου να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας: www.moec.gov.cy και ακολούθως:  Εκπαιδευτικό σύστημα -  Μέση γενική Εκπαίδευση - Εκπαιδευτικό Υλικό -  Χημεία -  Υλικό - Ενδεικτικό υλικό
Για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με την κυρία Χρυσέλη στο  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όλες τις εργάσιμες μέρες από τις 9.00 μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.